Saturday, March 15, 2014

Milyen Csillagrendszerről Származol?

Milyen Csillagrendszerről Származol?




Szeretnék válaszolni néhány kérdésre amiket a videóimmal kapcsolatban kaptam. Sokan azt hiszik, hogy a Zeta Reticuli Szürkék -hez tartozom vagy azokkal állok kapcsolatban, mivel sok videót készítettem a velük kapcsolatos tapasztalataimról. Életem során többször is felbukkantak, és más inkarnációkban is valamilyen szinten közünk volt egymáshoz, de már többe nem.
Legalábbis nem egy tudatos szinten. Tetteik nagyon megkérdőjelezhetőek, ezért amennyire lehetett eltávolodtam azoktól a frekvenciáktól amelyekkel kompatibilisek. (Bővebben a következő Postban)

Sokan egy bizonyos csillagrendszerrel azonosulnak, mivel több inkarnációt éltek meg azokban mint másokban (vagy be vannak programozva hogy ebben az inkarnációban arra összpontosítsanak, mivel az a legfontosabb számukra most). Számomra egyik csillagrendszer sem dominánsabb a másiknál, de leginkább a Plejádokkal, az Arcturusszal és némiképp a Sziriusszal is rezonálok. Ezek mellet több földi inkarnációm is van és azok közül mindegyikben jelen van a földönkívüli Elem.

Spirituális kutatásaik kezdetén, sokan úgy érzik, hogy be kell essenek egy kategóriába. Feltétlenül úgy érzik, hogy most ők Plejádok, vagy a Sziriuszról jöttek, ami lehetséges is, de azt kell mindig szem előtt tartanunk, hogy sokkal többek vagyunk mint egyetlen inkanáció. Sokkal többet foglalunk önmagunkba mint azt a többség hiszi és ha beskatulyázzuk magunkat egy kategóriába akkor elvágjuk a további fejlődés lehetőségeinek egy részét.

No comments:

Post a Comment