Saturday, March 29, 2014

Háborítatlan Álmokat!





Sok ember kinek kinek kapcsolata van egyéb világokkal, problémáik lehetnek az alvással. Ez főleg igaz azokra akik földönkívüliekkel állnak kapcsolatban, mivel a látogatás vagy bármilyen közös aktivitás amiben reszt veszünk az éjszaka folyamán történik.

Míg alszunk, különféle energiák hatolhatnak mezőnkbe, melyek különféle hatással lehetnek ránk. Ha nem határozzuk meg, hogy milyen energiák jöhetnek közelünkbe, akkor megeshet hogy nem kívánatos energiákkal is megismerkedhetünk az éjszaka folyamán.

Az első fontos lépés, hogy megtisztítsuk önmagunkat és környezetünket a nemkívánatos es stagnáló energiáktól. Hetente megtisztítom az egész hazát és önmagam Zsaja füstöléssel, melyet Tuja ág égetésel fejezek be. Igyekszem minden este lefekvés előtt, vagy amikor nem érzem magam jól Az Ibolya/Lila Tűz segítségével megtisztulni, mely elvessz minden tisztátalan dolgot egész lényünkből.
Ez az első lépés segít, hogy a napi stresszt nem vigyük magunkal mikor lefekszünk.

A masodik lepes, pedig hogy meghatározom, hogy milyen Energiák jöhetnek környezetembe es hatolhatnak a mezőmbe.
Kijelentem hogy minden Önszolgalatú és tisztátalan energia/entitás távozzon környezetemből es csak azon energiák jöhetnek közelembe melyek a Legtisztább és Legmagasabb Forrásból származnak, csak azon entitások kik teljes őszhangban vannak az Isteni Törvényekkel!

Itt van egy "Kihirdetés" kijelentés, melyet szoktam használni. Tökéletesen megfogalmaz mindent, hogy hogyan határozzuk meg, hogy milyen típusú energiák jöhetnek a környezetünkbe.

Controlling Energies Proclamation

No comments:

Post a Comment